Sos De Mere-Pere Condimentat
Sosul Condimentat de mere-pere este un fără gluten și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, nucșoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu mere și pere, Plăcintă cu mere și pere, și Shortcakes condimentate cu mere și pere.
Instrucțiuni
Combinați merele, perele, sucul de lămâie, bețișoarele de scorțișoară, nucșoara, 1 lingură de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când merele și perele sunt foarte moi, dar încă puțin groase, 15 până la 20 de minute. Gustați amestecul și adăugați lingura rămasă de zahăr, dacă doriți.
Scoateți sosul de pe foc și amestecați de câteva ori până când sosul este bine combinat cu bucăți mici. Se răcește la temperatura camerei.
Scoateți bețișoarele de scorțișoară și serviți. (Pentru un sos mai fin, scoateți de pe foc, îndepărtați bețișoarele de scorțișoară și apoi bateți amestecul până se omogenizează înainte de răcire.)