Sos De Mere-Pere Condimentat

Sos De Mere-Pere Condimentat
Sosul Condimentat de mere-pere este un fără gluten și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 181 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,2 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de suc de lămâie, nucșoară măcinată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Plăcintă cu mere și pere, Plăcintă cu mere și pere, și Shortcakes condimentate cu mere și pere.

Instrucțiuni

1
Combinați merele, perele, sucul de lămâie, bețișoarele de scorțișoară, nucșoara, 1 lingură de zahăr și 1/4 cană de apă într-o cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți până când merele și perele sunt foarte moi, dar încă puțin groase, 15 până la 20 de minute. Gustați amestecul și adăugați lingura rămasă de zahăr, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Scoateți sosul de pe foc și amestecați de câteva ori până când sosul este bine combinat cu bucăți mici. Se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Scoateți bețișoarele de scorțișoară și serviți. (Pentru un sos mai fin, scoateți de pe foc, îndepărtați bețișoarele de scorțișoară și apoi bateți amestecul până se omogenizează înainte de răcire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista