Sos De Mere Gros

Sos De Mere Gros
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., sosul de mere gros ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 94 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 28. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr echivalent înlocuitor de zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Sos De Mere Gros, Sos De Mere Gros, și Sos De Mere Gros sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți merele și apa într-un ceainic mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu-mic timp de 30-40 de minute sau până când merele sunt fragede; scoateți de pe foc. Folosind un masher de cartofi, mash mere la consistența dorită. Se amestecă scorțișoară și îndulcitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitorîndulcitor
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Una dintre puținele Cavas de epocă fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și clar. Proprietatea Naver 9n produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cavas făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M samporthode champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător premium de Cava care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter zest, luminos, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții28
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista