Sos de mere
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețete în cutia de rețete, sosul de mere ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 865 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 4464 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Sos de mere, Ce este în asta? Sos de mere, și Sos de mere.
Instrucțiuni
Se fierb merele decojite, cu miez, sferturi cu lămâie, scorțișoară, zahăr, sare în 1 cană de apă:
Așezați merele decojite, cu miez și sferturi într-o oală mare.
Adăugați fâșiile de coajă de lămâie, sucul de lămâie sau oțetul, scorțișoara, zahărul, apa și sarea. (Poate doriți să începeți cu jumătate de zahăr în acest moment și să adăugați mai mult după gust mai târziu.)
Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se scade temperatura, se acoperă oala și se menține un foc mic timp de 15-20 de minute, până când merele sunt complet fragede și fierte.
Îndepărtați cojile de lămâie, zdrobiți merele fierte: odată ce merele sunt fierte, scoateți oala de pe foc.
Scoateți cojile de lămâie.
Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi merele fierte în oală pentru a face un sos de mere gros. Pentru un sos de mere mai fin, puteți fie să rulați merele gătite printr-o moară de alimente, fie să le purificați folosind un blender sau un blender în picioare. (Dacă utilizați un blender în picioare, faceți loturi mici și nu umpleți vasul blenderului mai mult de jumătate.)
Dacă sosul de mere este prea gros, adăugați mai multă apă pentru a-l subția.
Dacă nu este suficient de dulce, adăugați mai mult zahăr după gust. Dacă este prea dulce, adăugați mai mult suc de lămâie.
Acest sos de mere este delicios fie fierbinte, fie răcit. Se asortează bine cu Cotletele de porc pentru mâncăruri sărate, este grozav cu brânza de vaci ca gustare sau prânz ușor și este minunat cu înghețată de vanilie sau iaurt.
Îngheață bine și va dura cel puțin un an într-un congelator rece. Dacă îl înghețați, asigurați-vă că permiteți suficient spațiu pentru cap în borcan pentru extindere. Cel puțin un centimetru.