Sos De Mazăre Bătută
Sosul de mazăre bătut ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 94 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 88 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, suc de lămâie, mazăre și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos De Mango Cu Miere, Cotlete de miel cu sos Hollandaise bătut, și Autocolante Sănătoase Pentru Oală De Pui Cu Sos De Soia Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri aduceți bulionul la fiert și adăugați 2 căni de mazăre și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Folosind un blender de imersie sau un blender în picioare, amestecați piureul până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți.
Adăugați menta și untul și amestecați până se omogenizează. (Dacă utilizați un blender standard, întoarceți sosul în cratiță.) Strecurați sosul.
Adăugați restul de 1/4 cană de mazăre și fierbeți până când mazărea este doar fragedă, aproximativ 2 minute. Condimentează sosul cu sare și piper și adaugă suc de lămâie, după gust.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.