Sos De Lămâie

Sos De Lămâie
Sosul de lămâie este un fără gluten și vegetarian sos. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 44 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână unt, coajă de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Kraftrecipes.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, Meyer lămâie prăjită morcov siruri de caractere cu sos de usturoi lamaie, și Tort de porumb cu lămâie cu glazură de lămâie și sos de afine zdrobit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb și sarea în cratiță medie. Adăugați treptat apă, amestecând până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Se fierbe 3 min., amestecând constant.
3
Scoateți din căldură.
4
Adăugați unt, coajă de lămâie, suc de lămâie și colorant alimentar; amestecați până când untul este complet topit și amestecul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
UntUnt

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista