Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de raci. Această rețetă servește 6. O porție conține 387 calorii, 15g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați Cajun spice mix, jalape arkulos, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), și Baie Fierbinte De Raci.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o fonta sau alta tigaie mare si grea la foc mediu pana cand grasimea este redata si slanina este crocanta, aproximativ 12 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Se toarnă picături într-un castron mic; întoarceți 6 linguri în aceeași tigaie setată la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Bateți făina în picături, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, până când rouxul este cu o nuanță mai închisă decât untul de arahide, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați ceapa, piperul, țelina, jalapele și usturoiul; gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este moale, aproximativ 20 de minute. Creșteți căldura la mediu-mare; se amestecă slănina rezervată, amestecul de condimente, apoi bulionul. Fierbeti, amestecand des, pana se ingroasa si aromele se contopesc, 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente
țelină
Usturoi
Piper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
Ceapă
5
Se amestecă languste. Fierbeți până când cozile se ondulează, aproximativ 3 minute. Condimentați cu sare, piper și cayenne, dacă doriți.
Langustele funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.