Sos de ierburi și vin
Sosul de ierburi și vin ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 82 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Cu Vin Alb Și Sos De Ierburi, Friptură de coaste de hrean-ierburi cu sos de vin roșu de ciuperci, și Fripturi Chuck Blade cu sos de vin din plante.
Instrucțiuni
Aduceți vinul la fiert într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați pătrunjelul, ceapa verde, sarea și piperul.
Adăugați untul în tigaie și rotiți până se topește.
Turnați sau lingurați sosul peste carne sau pește fiert.Bun pentru: pui sau pește