Sos de homar pentru piure de cartofi

Sos de homar pentru piure de cartofi
Sosul de homar pentru piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 790 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de morcovi, boabe de piper, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Filet Mignon peste homar Boursin piure de cartofi cu o reducere Merlot, Scoici cu piure de cartofi cu sos de tarhon, și Piure de cartofi cu sos Queso Chile Verde.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă homarul, ceapa, țelina, morcovul, cimbrul, pătrunjelul, boabele de piper, sarea condimentată, frunza de dafin și sucul de lămâie. Gatiti, amestecand constant, la foc mediu pentru a inmuia legumele, aproximativ 10 minute. Se amestecă făina și pasta de roșii; gatiti inca 5 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se toarnă sherry și se gătește un minut sau două pentru a găti alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se toarnă smântâna grea și se aduce la foc mic. Reduceți căldura la minim, fierbeți până când sosul s-a îngroșat și va acoperi spatele unei linguri, aproximativ 15 minute. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină și se aruncă solidele. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista