Sos de grătar dulce și acidulat

Sos de grătar dulce și acidulat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de grătar, așa că încercați sosul de grătar dulce și acidulat. Pentru 13 cenți pe porție, obțineți un sos care servește 11. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP are 74 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați muștar, nucșoară măcinată, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos De Grătar Dulce-Dulce, Sos de grătar dulce și acidulat, și Sos De Grătar Dulce Și Picant.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți toate ingredientele. Se folosește ca sos de ungere pentru carnea la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Zinfandelic Mendocino Zinfandel cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Zinfandelic Mendocino Zinfandel
Zinfandelic Mendocino Zinfandel
Un clasic Mendocino Zinfandel, care prezintă fructele bogate, mărăcinoasecaracteristici care sunt semnele distinctive ale regiunii. Tanini moiechilibrează acest vin plin de corp. Arome luxuriante de mure șiafine sunt completate de note de violet și condimente.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții11
Scor De Sănătate0
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista