Deforest Gibbs sos de gratar este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 48 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 28 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați muștar, ketchup, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos de grătar Kenny Rogers – în timp ce este posibil să nu mai fie în jur, puteți face sos de grătar la fel ca al lor, și Sos Tonkatsu (sos de grătar în stil japonez) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Folosind o tigaie de dimensiuni medii, începeți prin încălzirea muștarului.
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tequila
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
3
Se amestecă bine toate ingredientele și se încălzește, dar nu se fierbe. Odată ce sosul este bine amestecat, serviți cu dvs. carnea preferată sau păstrați-o, refrigerată, într-un recipient etanș.
Grătarul poate fi asortat cu vinul Zinfandel și vinul Rosc. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Leese-Fitch Zinfandel cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.