Sos De Grătar De Piersici

Sos De Grătar De Piersici
Rețeta sos de grătar de piersici este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest sos are 63 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sos De Grătar Peach-Bourbon, Sos De Grătar Chipotle Ușor De Piersici, și Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați piersici, piper negru, sare și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă berea și ingredientele rămase și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UsturoiUsturoi
BereBere
SareSare
4
Puneți jumătate din amestec într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Așezați un prosop curat peste deschiderea capacului blenderului (pentru a preveni scurgerile). Procesați până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mediu. Repetați procedura cu amestecul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Notă: puneți la frigider sosul într-un recipient etanș până la 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegerile mele de top pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista