Sos De Grătar De Piersici
Rețeta sos de grătar de piersici este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest sos are 63 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 44 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, piper, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Sos De Grătar Peach-Bourbon, Sos De Grătar Chipotle Ușor De Piersici, și Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați piersici, piper negru, sare și usturoi; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă berea și ingredientele rămase și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 30 de minute.
Puneți jumătate din amestec într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului.
Așezați un prosop curat peste deschiderea capacului blenderului (pentru a preveni scurgerile). Procesați până la neted.
Se toarnă amestecul de piure într-un castron mediu. Repetați procedura cu amestecul rămas.
Notă: puneți la frigider sosul într-un recipient etanș până la 10 zile.