Sos de grătar cu lămâie și marinată

Sos de grătar cu lămâie și marinată
Sosul de grătar cu lămâie cu ierburi și marinada este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, marinada. Această rețetă face 16 porții cu 134 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, suc de lămâie, garnitură: lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Încercați Marinada De Var De Vară / Sos De Grătar, Tobe De Pui Cu Ierburi La Grătar Cu Sos Alb De Grătar, și Sos De Grătar Chinezesc Fără Soia Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un blender; procesați la maxim 1 minut. Cu blenderul la înălțime, adăugați ulei într-un flux lent și constant; procesați 1 minut. Răsturnați părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați busuioc și cimbru; procesați la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Scoateți 1 cană de sos pentru ungere și 1/2 cană de sos pentru a servi cu pui; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Așezați puiul într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Se toarnă sosul rămas peste pui; acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Scurgeți și ștergeți excesul de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Pui la grătar conform instrucțiunilor de mai jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Periați 1 cană de sos rezervat peste pui în ultimele 30 de minute de timp de gătit. (Aruncați sosul rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
9
Serviți puiul cu sos rezervat de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Garnisiți, dacă doriți.
1
Așezați 2 căni de hickory, mesquite sau alte așchii de lemn în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu rezistentă; pliați într-un dreptunghi și sigilați. Faceți găuri în partea de sus a pachetului. Preîncălziți o parte a grătarului, lăsând centrul gol, timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Așezați pachetul pe grătarul de gătit peste partea neluminată. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, 2 ore și 15 minute sau până la gata (170). Ungeti ca regia.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Gătit Direct: Preîncălziți grătarul la foc mic, sub 300, timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit. Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mic 1 oră și 15 minute sau până când este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1
Gătit Indirect: înmuiați 2 căni de așchii de lemn de hickory în apă rece timp de 30 de minute; scurgere. (Așchii de lemn pentru grătarul cu gaz nu sunt înmuiați în apă, deoarece sunt înveliți în folie și așezați pe grătarul de gătit.) Pregătiți focul îngrămădind cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Lăsați cărbunele să ardă timp de 30 de minute sau până când flăcările dispar și cărbunii devin albi.
3
Presărați așchii peste cărbuni fierbinți. Aranjați puiul, cu pielea în sus, pe grătarul de gătit în centrul grătarului (nu direct peste cărbuni). Gatiti acoperit cu capac de gratar, timp de 50 de minute pana la 1 ora sau pana cand este gata. (Nu transforma pui.) Ungeti ca regia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Notă: Dacă preferați bucățile de pui, pregătiți un foc fierbinte îngrămădind cărbune pe 1 parte a grătarului, lăsând cealaltă parte goală. (Pentru grătare cu gaz, lumina doar 1 parte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați grătarul de gătit pe grătar. Aranjați puiul peste partea goală (partea neluminată a grătarului cu gaz) și grătarul, acoperit cu capac pentru grătar, 1 oră sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asociat cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista