Sos de fructe uscate și cârnați
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă sosurile cu fructe uscate și cârnați. Această rețetă face 12 porții cu 199 de calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită rozmarin, vin de porto, merișoare și măr. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sos / Umplutură fără Gluten cu fructe uscate - Kosher, Dressing de orez basmati cu fructe uscate, migdale prăjite și nucă de cocos și pui cu sos de fructul pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo .
Instrucțiuni
Se sfărâmă cârnații într-o tigaie mică; gătiți la foc mediu până nu mai sunt roz.
Scurgeti si puneti deoparte. În aceeași tigaie, căliți ceapa și țelina în unt până se înmoaie.
Adăugați vin; se fierbe timp de 2 minute.
Tăiați crustele din pâine dacă doriți; rupe pâinea în bucăți mici.
Se pune intr-un bol; adăugați cârnații, amestecul de ceapă și ingredientele rămase.
Transferați într-o unsoare puțin adâncă de 1-1/2-qt. vas de copt.
Acoperiți și coaceți la 325° timp de 40 de minute. Descoperi; Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor.