Sos De Cârnați De Țară

Sos De Cârnați De Țară
Sosul de cârnați de țară ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 573 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de pui, lapte, salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Încercați Biscuiți cu lapte bătut cu sos de cârnați de țară, Sos De Țară (Sos De Cremă), și Sunca Țară Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie la foc mediu gătiți carne de porc, ceapă, piper verde, fulgi de ardei roșu și usturoi până când carnea de porc este sfărâmicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ardei GrasArdei Gras
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scurgeți excesul de grăsime, dar lăsați o cantitate mică.
3
Combinați untul, sarea și piperul cu amestecul de carne și amestecați până se topește untul. Cerneti incet faina deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
SareSare
4
Se amestecă ușor și se lasă amestecul să gătească timp de 5 minute. Va arde, așa că nu-l lăsați să stea nepăzit. Nu uitați să răzuiți fundul tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați salvie și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
6
Amestecați încet laptele, aproximativ o jumătate de cană la un moment dat și încorporați-l bine. Când amestecul se îngroașă, adăugați mai mult lapte. Nu lăsați-l să fiarbă puternic, altfel va arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
7
Adăugați lingouri de pui și lăsați să gătească timp de cinci minute. Din nou, dacă se îngroașă prea mult, adăugați mai mult lapte. Reglați gustul cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
LapteLapte
8
Chiar înainte de servire, adăugați pătrunjelul și aproximativ 1/4 cană mai mult lapte; sosul se va îngroșa rapid pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
SosSos
LapteLapte

Echipamente

DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista