Sos De Cârnați
Sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Sos de cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnatii intr–o tigaie medie la foc mediu, despartindu-se in bucati mici cu dosul unei linguri, pana se rumenesc si se fierb, aproximativ 5 minute; așezați deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se topește untul într-o cratiță marecăldură medie.
Adăugați făină; se amestecă până se palidăgalben, aproximativ 2 minute. Treceți treptatlapte. Aduceți la fierbere, amestecând constant.Reduceți căldura la mediu; continuați să batețipână la grosime, aproximativ 10 minute. Se amestecă cârnați îndurerați și fulgi de ardei roșu.Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Lăsați să se răcească complet, acoperiți și răciți. Reîncălzițiînainte de servire.