Sos De Cârnați

Sos De Cârnați
Sosul de cârnați ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 412 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână fulgi de piper, făină, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Sos de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii intr–o tigaie medie la foc mediu, despartindu-se in bucati mici cu dosul unei linguri, pana se rumenesc si se fierb, aproximativ 5 minute; așezați deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Se topește untul într-o cratiță marecăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați făină; se amestecă până se palidăgalben, aproximativ 2 minute. Treceți treptatlapte. Aduceți la fierbere, amestecând constant.Reduceți căldura la mediu; continuați să batețipână la grosime, aproximativ 10 minute. Se amestecă cârnați îndurerați și fulgi de ardei roșu.Condimentează după gust cu sare și pepper.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Sare și PiperSare și Piper
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Lăsați să se răcească complet, acoperiți și răciți. Reîncălzițiînainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista