Sos De Curry Britanic
Rețeta sosului de Curry britanic ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 40 minute. Pentru 19 cenți pe porție, veți obține un sos care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 62 calorii. Dacă aveți la îndemână făină universală, bucată de ghimbir, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 315 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), boluri de pui curry indian cu sos de iaurt curry, și Thai Green Curry Turcia și dovlecei Meatloaf într-un sos de Curry verde cu lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare până când strălucește.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul gătiți amestecând constant cu o spatulă până când ceapa se înmoaie aproximativ 5 minute.
Adăugați chimen, turmeric, coriandru, boia de ardei, pudră de curry și un vârf de fulgi de ardei roșu și continuați să gătiți până când condimentele încep să miroasă prăjite, aproximativ 6 minute.
Reduceți căldura la mediu și adăugați pasta de roșii și continuați să amestecați până când pasta de roșii este încorporată uniform și a început să se reducă, aproximativ 3 minute.
Adăugați făină și amestecați până când nu mai rămân bulgări și nu mai rămân pete albe în tigaie.
Turnați apa și sucul de lămâie în tigaie și amestecați până când amestecul începe să se îngroașe, lăsați sosul curry să se reducă până când amestecul s-a redus la aproximativ 1 1/2 căni. Sosul Curry poate fi păstrat până la o săptămână la frigider.
În acest moment puteți decide dacă faceți sau nu piure și strecurați amestecul. Dacă decideți să curățați și să strecurați curry-ul, treceți-l printr-un robot de bucătărie sau blender și treceți printr-o strecurătoare cu plasă fină. Condimentează cu sare și piper, apoi folosește pentru a face o varietate de curry delicioase.