Sos de curcan adecvat
Sosul de curcan adecvat este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 91 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, morcov și vin. Funcționează bine ca un sos la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Un Sos Adecvat De Pui, Sara Moulton cel mai bun Make-Ahead Turcia sos & sculptură Turcia Sfaturi, și Clasic curcan sos și Turcia Prep Essentials.
Instrucțiuni
Puneți ceapa și morcovul într-o tigaie mare cu gâtul de curcan (opțional).
Se toarnă în stoc și se fierbe timp de 1 oră. se strecoară pentru a îndepărta legumele și curcanul, apoi se readuce lichidul în tigaie. (Pentru un sos texturat, scoateți curcanul și, folosind un blender, Blitz morcov și ceapă în stoc până când este foarte neted.)
Amestecați făina cu vinul alb sau apa, apoi amestecați-o în bulion, amestecând la foc până se îngroașă. Se răcește, apoi se răcește. Se va păstra câteva zile sau se va îngheța timp de 1 lună. Dezghețați în frigider cu o zi înainte.
Se încălzește într-o tigaie până se încălzește, apoi se adaugă sucurile din curcan și se condimentează după gust.