Sos de curcan adecvat

Sos de curcan adecvat
Sosul de curcan adecvat este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 91 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, morcov și vin. Funcționează bine ca un sos la un preț foarte rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Un Sos Adecvat De Pui, Sara Moulton cel mai bun Make-Ahead Turcia sos & sculptură Turcia Sfaturi, și Clasic curcan sos și Turcia Prep Essentials.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa și morcovul într-o tigaie mare cu gâtul de curcan (opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gâturi De CurcanGâturi De Curcan
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă în stoc și se fierbe timp de 1 oră. se strecoară pentru a îndepărta legumele și curcanul, apoi se readuce lichidul în tigaie. (Pentru un sos texturat, scoateți curcanul și, folosind un blender, Blitz morcov și ceapă în stoc până când este foarte neted.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Amestecați făina cu vinul alb sau apa, apoi amestecați-o în bulion, amestecând la foc până se îngroașă. Se răcește, apoi se răcește. Se va păstra câteva zile sau se va îngheța timp de 1 lună. Dezghețați în frigider cu o zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Se încălzește într-o tigaie până se încălzește, apoi se adaugă sucurile din curcan și se condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista