Sos De Cremă Morel

Sos De Cremă Morel
Nevoie de un sos fără gluten, primar și vegetarian? Sosul de cremă Morel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 190 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de moreluri, șalotă, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 10%. Rețete similare sunt Friptură de vită cu sos de smântână Morel, Ouă amestecate cu sos de cremă de Morel și tarhon, și Morel & Quinoa Carne De Vită Umplute Cu Bourbon Morel Pan Jus.

Instrucțiuni

1
Acoperiți morelele cu apa clocotită și lăsați să se înmoaie timp de 30 de minute. Frecați morelele din lichid pentru a îndepărta granulația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MorelCiuperci Morel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
2
Transferați-le într-un castron; tăiați-le pe cele mari în jumătate. Rezervați lichidul. Într-o cratiță, topiți untul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Adăugați șalotul și gătiți până la translucid, aproximativ 1 minut. Se amestecă morelele și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Ciuperci MorelCiuperci Morel
4
Se toarnă lichidul de ciuperci, oprindu-se Când ajungeți la granulație. Se fierbe la foc mare pentru a reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
5
Se adaugă smântâna și cimbrul, apoi se fierbe la foc moderat până se reduce cu o treime, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare, piper și zeama de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista