Sosul de cremă Gorgonzola ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 328 calorii. Un amestec de mere, nuci, ravioli și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 23%. Rețete similare includ Fettuccini de spanac cu sos de smântână Gorgonzola, Tortellini și cârnați în sos de cremă Gorgonzola, și Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola.
Instrucțiuni
1
Puneți o tigaie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se toarnă smântâna în tigaie, se aduce la foc mic și se gătește smântâna până se reduce la jumătate, aproximativ 8 minute, amestecând ocazional. Condimentează cu sare, piper negru și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Se toarnă ravioli uscați în apă clocotită și se gătește, amestecând ocazional, până când pastele sunt fragede, 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ravioli
Paste
Apă
5
Scurgeți pastele, rezervând o ceașcă de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Paste
6
Îndoiți ușor ravioli gătite în sos de smântână și transformați focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
Ravioli
7
Se amestecă brânza Gorgonzola, amestecând ușor până se topește. Dacă sosul este prea gros, subțiați-l cu puțină apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gorgonzola
Paste
Sos
Apă
8
Se amestecă 2 linguri de pătrunjel și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Pătrunjel
9
Se transferă într-un castron de servire și se presară cu măr tăiat cubulețe, nuci și 1 linguriță de pătrunjel.