Sos De Ciuperci Vegane
Sosul de ciuperci vegane necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de lapte non-lactat, făină nealbită, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca sos. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sos De Ciuperci Vegane, Sos De Ciuperci Vegane, și Uimitor Sos De Ciuperci Vegane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați ciupercile și 1 lingură de apă și gătiți încă 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă un minut.
Adăugați bulionul de legume, ierburile, drojdia nutritivă, sherry și sosul de soia. Într-un castron, bateți sau amestecați (cu un blender de mână) "laptele" și făina împreună până se omogenizează.
Adăugați-l în cratiță și amestecați bine. Se fierbe, amestecând ocazional, timp de 15 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust și se servește.