Sosul de ciuperci Vegan este un vegan sos. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 77 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Ciuperci Vegane, Grătare Vegane Cu Sos De Ciuperci, și Uimitor Sos De Ciuperci Vegane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați porcini într-un vas mic rezistent la căldură. Aduceți apa la fierbere și turnați peste porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 12 minute. Folosind o furculiță, transferați porcini pe o tăietură (aveți grijă să nu deranjați sedimentul nisipos de pe fundul vasului). Tăiați mărunt porcinii; pune deoparte. Turnați încet 3/4 cană din lichidul de înmuiere într-o cană de măsurare, lăsând sedimentul în urmă; pus deoparte. Aruncați lichidul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cupa De Măsurare
Bol
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciupercile cremini, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând rar, până când ciupercile și-au eliberat lichidul și s-au înmuiat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Sare și Piper
5
Transferați într-un vas mediu rezistent la căldură; pus deoparte.Reduceți căldura la mediu, adăugați restul de 3 linguri de ulei și încălziți până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se adaugă frunza de dafin, șalota și porcinele tocate rezervate, se condimentează cu sare și piper și se fierbe, amestecând ocazional, până când șalotele încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Frunze De Dafin
Ceapă Eșalotă
7
Adăugați vin și răzuiți orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei. Gatiti pana cand vinul s-a evaporat aproape complet, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați făina în tigaie și gătiți, amestecând frecvent, până când făina are o aromă prăjită, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Bateți în bulion, sos de soia și porcini rezervați lichid de înmuiere și fierbeți, amestecând constant, până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 3 minute.Se strecoară printr-o strecurătoare cu ochiuri fine așezată peste vasul rezervat de ciuperci cremini; aruncați solidele în strecurătoare. Se amestecă pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.