Sos De Ciuperci Sălbatice-Slănină

Sos De Ciuperci Sălbatice-Slănină
Wild ciuperci-Bacon Sourdough Dressing ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 538 calorii, 18g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de usturoi, sare și piper kosher, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Aluat, ciuperci sălbatice și pansament cu slănină, Aluat, ciuperci sălbatice și pansament cu slănină, și Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți cuburile de pâine într-un strat uniform pe o foaie mare de copt și coaceți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute. Se lasă să se răcească, apoi se transferă într-un castron foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Creșteți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Combinați ciupercile pe o foaie de copt, aruncați cu 3 linguri ulei de canola și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor, amestecând de mai multe ori, până se rumenesc moale și auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, până când grăsimea s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
7
Îndepărtați cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime din tigaie și se pune din nou pe aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
10
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
11
Adăugați 3 căni de pui și ierburile, condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
12
Adăugați ciupercile în bol cu pâinea, apoi adăugați amestecul de stoc, slănina și ouăle; condimentează cu sare și piper și amestecă ușor până se combină. Amestecul trebuie să fie foarte umed; adăugați mai mult stoc dacă este necesar. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Adăugați umplutura și acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
14
Coaceți 20 de minute, apoi scoateți folia și continuați să coaceți până se rumenesc, încă 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
15
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească cu 10 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
16
Fotografie de Linda Pugliese
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista