Sosul de ciuperci sălbatice este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest sos are 268 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $5.36 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, sare și piper, ciuperci portobello și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Sos De Paste Cu Ciuperci Sălbatice, Fettuccine Cu Sos De Ciuperci Sălbatice, și Fripturi de vânat cu sos de ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se sotează scurt șalotele, apoi se amestecă toate ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
3
Se sotează până se înmoaie și translucid, aproximativ 3 minute.
4
Se toarnă vin roșu și se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă demi glace și se fierbe timp de 6 minute sau până când sosul s-a îngroșat.