Sos De Ciuperci Cotlet De Porc La Cuptor
Sos de ciuperci Cotletele de porc coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cremă condensată de supă de ciuperci, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc coapte înăbușite cu ceapă și ciuperci, Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci, și Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Frecați Cotletele de porc cu sare, piper și praf de usturoi. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați cotlete și rumeniți pe ambele părți.
Puneți ceapa în tigaie și gătiți până se rumenesc.
Se toarnă supa de ciuperci și lapte; se amestecă până se amestecă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Aranjați cartofii feliați uniform în vasul de copt pregătit. Aranjați cotletele deasupra cartofilor.
Se toarnă amestecul de supă peste cotlet.
Coaceți, acoperit, timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.