Sos De Ciuperci Cotlet De Porc La Cuptor

Sos De Ciuperci Cotlet De Porc La Cuptor
Sos de ciuperci Cotletele de porc coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, cremă condensată de supă de ciuperci, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlete de porc coapte înăbușite cu ceapă și ciuperci, Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci, și Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 2 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Frecați Cotletele de porc cu sare, piper și praf de usturoi. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați cotlete și rumeniți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Cotlet De PorcCotlet De Porc
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți ceapa în tigaie și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă supa de ciuperci și lapte; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
LapteLapte
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Aranjați cartofii feliați uniform în vasul de copt pregătit. Aranjați cotletele deasupra cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se toarnă amestecul de supă peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
9
Coaceți, acoperit, timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista