Sos De Ciocolată
Nevoie de un sos fără gluten și vegetarian? Sosul de ciocolată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 26 de porții cu 134 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, sirop de porumb, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Paste de ciocolată cu sos de cremă de alune de ciocolată, așchii de ciocolată albă și fructe de pădure proaspete, Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, și Iubitorii de ciocolată dovleac Fudge Brownie clatite cu ciocolata Kahlua sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare grea, topiți untul și ciocolata; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați zahărul, smântâna și siropul de porumb. Aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe timp de 1-1 / 2 minute.
Serviți cald sau rece peste înghețată sau tort de lire. Refrigerați resturile.