Sos De Cidru-Rubarbă

Sos De Cidru-Rubarbă
Sosul de cidru-rubarbă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de sosuri. Această rețetă servește 64 și costă 1 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 1 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cidru de mere, rubarbă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Rețete similare includ Slow Cooker Cider a tras carne de porc cu sos de grătar de cidru, Vafe de rubarbă cu sos de rubarbă, și Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista