Sos de Chili dulce și picant pentru pui prăjit coreean

Rețeta sos de Chili dulce și picant pentru pui prăjit coreean este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 306 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, gochujang, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Pui prăjit picant cu sos dulce de Chili, Pui prăjit extra crocant coreean cu glazură dulce picantă, și Sos De Soia Dulce Pentru Pui Prăjit Coreean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați gochujang, sos de soia, oțet, zahăr, usturoi, ghimbir și ulei de susan într-un castron mare și bateți pentru a combina. Gochujang poate fi inconsistent în grosimea sa.
Adăugați până la 2 linguri de apă până când sosul este abia suficient de subțire pentru a lăsa o lingură cu inversat.
Se servește cu pui prăjit coreean.