Sos de ceapă
Sosul de ceapă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de sos. O porție conține 113 calorii, 2 g de proteine și 6 g de grăsimi. Această rețetă servește 4 și costă 51 de cenți per porție. Dacă aveți la îndemână unt, oțet, ceapă și alte câteva ingrediente, le puteți face. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fripturi la grătar cu sos de ceapă și gust de ceapă, sos de ceapă și sos de salvie și ceapă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, gătiți și amestecați până se rumenește ușor.
Presărați zahăr și continuați să gătiți până ce ceapa devine maro auriu, aproximativ 10 minute. Se amestecă bulionul de pui și oțetul și se condimentează cu boia.
Se amestecă pâinea până se dizolvă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de 3 minute.
Transferați amestecul într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până la omogenizare.
Se serveste cu carne de porc sau vita.