Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pansamentul cu castraveți-busuioc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 335 calorii, 5g de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână maioneză, iaurt grecesc, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sfaturi pentru cultivarea busuiocului proaspăt {: mușcături de busuioc de castraveți}, Martini Cu Busuioc De Castravete, și Spritzere De Castraveți-Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună primele 2 ingrediente; se scurge într-o strecurătoare 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Bateti împreună iaurt și următoarele 9 ingrediente. Se amestecă castraveții; lăsați să stea 30 de minute. La frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate