Sos de carne italiană II

Sos de carne italiană II
Sosul de carne Italian II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 10 porții cu 405 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, cârnați, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italian Consistent.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă roșii zdrobite și roșii întregi. Pe măsură ce adăugați roșiile întregi, lăsați-le să alunece încet printre degete și zdrobiți-le grosolan pe drum în oală. Condimentează cu 1/4 cană de pătrunjel și 1 linguriță praf de usturoi. Acoperiți și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Roșii întregiRoșii întregi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Într-un castron mare, amestecați mandrina de vită măcinată, pesmetul, 1 linguriță praf de usturoi, 1/8 cană pătrunjel, ou, lapte și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se amestecă ingredientele cu mâinile până se amestecă bine. Formați-vă în chifteluțe mici, de dimensiunea mingii de golf. Feliați toate legăturile de cârnați, dar o legătură fierbinte și una ușoară în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Încălziți 2 linguri într-o tigaie mare la foc mediu. Uleiul ar trebui să fumeze ușor. Slice deschide legăturile rămase de cârnați fierbinte și ușoară, și se năruie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Sote, rupând continuu bucățile, până când toate sunt maro auriu.
8
Transferați în sos. Rumeniți chiftelele, legăturile de cârnați tocate și oasele de porc pe toate părțile până când devin un maro auriu profund. Este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru în etape și să transferați continuu în sos atunci când este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
OS De PorcOS De Porc
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Scurgeți excesul de grăsime.
10
Se toarnă vinul roșu în tigaie și se degajează toate bucățile maronii de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Lăsați vinul să se reducă la aproximativ jumătate, apoi transferați în sos. Se amestecă frecvent și se condimentează cu sare și piper după gust aproximativ încă o oră după ce ultima carne a fost transferată în tigaie. Finalizați amestecând pătrunjelul proaspăt rămas în sos. Puneți sosul peste pastele preferate și serviți carnea pe o farfurie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista