Sos de carne italiană II

Sos de carne italiană II
Sosul de carne Italian II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 10 porții cu 405 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, cârnați, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italian Consistent.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Se toarnă roșii zdrobite și roșii întregi. Pe măsură ce adăugați roșiile întregi, lăsați-le să alunece încet printre degete și zdrobiți-le grosolan pe drum în oală. Condimentează cu 1/4 cană de pătrunjel și 1 linguriță praf de usturoi. Acoperiți și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Roșii întregiRoșii întregi
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Într-un castron mare, amestecați mandrina de vită măcinată, pesmetul, 1 linguriță praf de usturoi, 1/8 cană pătrunjel, ou, lapte și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se amestecă ingredientele cu mâinile până se amestecă bine. Formați-vă în chifteluțe mici, de dimensiunea mingii de golf. Feliați toate legăturile de cârnați, dar o legătură fierbinte și una ușoară în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Încălziți 2 linguri într-o tigaie mare la foc mediu. Uleiul ar trebui să fumeze ușor. Slice deschide legăturile rămase de cârnați fierbinte și ușoară, și se năruie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Sote, rupând continuu bucățile, până când toate sunt maro auriu.
8
Transferați în sos. Rumeniți chiftelele, legăturile de cârnați tocate și oasele de porc pe toate părțile până când devin un maro auriu profund. Este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru în etape și să transferați continuu în sos atunci când este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
OS De PorcOS De Porc
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Scurgeți excesul de grăsime.
10
Se toarnă vinul roșu în tigaie și se degajează toate bucățile maronii de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Lăsați vinul să se reducă la aproximativ jumătate, apoi transferați în sos. Se amestecă frecvent și se condimentează cu sare și piper după gust aproximativ încă o oră după ce ultima carne a fost transferată în tigaie. Finalizați amestecând pătrunjelul proaspăt rămas în sos. Puneți sosul peste pastele preferate și serviți carnea pe o farfurie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista