Sos De Caramel-Whisky
Sosul Caramel-whisky ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 223 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr, încercați să construiți o masă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Tort Bundt de whisky de ciocolată cu sos de caramel de whisky, Apple whisky Crisp cu sos de caramel whisky, și Sos De Caramel De Whisky Irlandez.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică și grea la foc mediu-mare; gatiti pana se dizolva zaharul, amestecand continuu. Gatiti inca 15 minute sau pana devin aurii (nu amestecati).
Se ia de pe foc. Adăugați cu grijă untul și crema de brânză, amestecând constant cu un bici (amestecul va fi fierbinte și va bule energic). Se răcește ușor și se amestecă whisky și lapte.Notă: înlocuiți 1 lingură de extract de imitație de rom și 3 linguri de apă pentru whisky-ul irlandez, dacă doriți.