Sos De Caramel-Fudge
Sosul Caramel-Fudge ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 549 calorii, 3G de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare, unt, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu Fudge cu sos de Caramel sărat, Tort Fudge cu sos de caju-Caramel, și Cheesecake Praline Cu Sos Fierbinte De Caramel Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță medie. Gătiti la foc mediu-mare, perindând părțile laterale ale tigaiei, după cum este necesar, cu apă, până când zahărul se dizolvă. Continuați să gătiți, învârtind tigaia, dar fără a agita, până când zahărul are culoarea chihlimbarului, aproximativ 8 minute. Trageți tigaia de pe foc și adăugați cu grijă smântâna și untul. Aveți grijă; se poate stropi.
Bateti pana se omogenizeaza.
Amestecați ciocolata, vanilia și sarea în caramelul fierbinte până se omogenizează.
A se păstra într-un recipient sigilat la frigider până la 1 săptămână. Reîncălziți încet, într-un cuptor cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând, până când este cald și cochet. Aveți grijă să nu supraîncălziți sau untul se poate separa de sosul de caramel.