Sos De Caramel

Sos De Caramel
Sosul de caramel este un fără gluten și vegetarian sos. Această rețetă servește 20 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 237 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, lapte condensat, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Încercați Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan, Budincă lipicioasă de caramele cu sos de caramele Port, și Tort De Caramel Cu Sos De Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul. Se amestecă zahărul brun, siropul de porumb, apa și laptele condensat. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista