Sos De Brânză Peste Conopidă
Sosul de brânză peste conopidă este un vegetarian sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, conopidă, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sos ușor de brânză de conopidă pentru brânză slabă Mac N', Conopida în sos de brânză, și Conopida la cuptor în sos de brânză.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1 in. de apă, conopidă și sare la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 5-15 minute sau până când conopida este crocantă.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul; se amestecă făina și cimbru până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura; adăugați brânză, amestecând până se topește.
Scurgeți și uscați conopida; așezați pe un platou de servire. Se acoperă cu sos de brânză; se presară boia și pătrunjel.