Sos De Brânză Gouda Afumat

Sos De Brânză Gouda Afumat
Sosul de brânză Gouda afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 163 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, brânză gouda, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Macaroane Gouda afumate și brânză, Afumată Gouda Pimento Brânză Dip, și paie de brânză gouda afumată.

Instrucțiuni

1
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Așezați făina într-o cratiță medie și grea; adăugați treptat lapte, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se pune la foc mediu; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand continuu.
4
Se ia de pe foc; se adaugă brânză, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista