Sos De Brânză Cheddar Mediu (Trăi! Raw și Vegan)
Sos De Brânză Cheddar Mediu (Trăi! Raw și Vegan) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 149 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 57 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți drojdie nutritivă, apă, caju și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Sos de grătar Instant de casă (la foc ușor până la mediu), Alternativă De Brânză Vegană Cheddar Ascuțită, și Sos De Brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați caju într-un castron mare.
Turnați suficientă apă peste caju pentru a acoperi.
Acoperiți vasul și înmuiați caju peste noapte, cel puțin 12 ore.
Scurgeți apa din caju; așezați caju într-un blender. Pentru o aromă de cheddar tangier adăugați 1/4 cană suc de lămâie proaspăt stors la caju.
Se toarnă suficientă apă pentru a ajunge la 1/4-inch sub partea de sus a cashews. Se amestecă până se omogenizează parțial.
Puneți drojdia nutritivă, ceapa, uleiul de semințe de floarea soarelui, sarea, praful de usturoi, sosul tamari, turmericul și ardeiul cayenne în blender. Se amestecă până se omogenizează.