Sos De Brânză Cheddar

Sos De Brânză Cheddar
Sosul de brânză Cheddar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 38 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 10 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, făină, brânză Cheddar ascuțită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este improvizabil. Rețete similare includ Sos De Brânză Cheddar, Conopidă prăjită cu sos de brânză Cheddar, și Broccoli Și Curcan La Cuptor Cu Sos De Brânză Cheddar.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de lapte și făină într-o cratiță; se amestecă cu un tel. Se amestecă restul de 3/4 cană de lapte și sare; se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Reduceți căldura la minim; fierbeți 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Se ia de pe foc. Se amestecă brânza și piperul, amestecând până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista