Sos De Banane Foster
Sosul de banane Foster este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, banane, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos De Banane Foster, Tort de rom cu unt cu sos de banane Foster, și Vafe de pâine cu banane cu sos de banane Foster pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o tigaie mare; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se clocoteste.
Adăugați banane și gătiți 2 până la 3 minute sau până când se încălzește bine.
Încălziți romul într-o cratiță mică la foc mediu (nu fierbeți). Turnați rapid romul peste amestecul de banane și aprindeți imediat cu un chibrit lung chiar deasupra amestecului lichid pentru a aprinde fumurile (nu lichidul în sine).
Lăsați flăcările să se stingă;serviți imediat cu tort de rom cu unt.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, vinul ros circulatorși Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Oda cadrelor pentru perle spumante Albarino cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
![Cadru Oda pentru perle spumante Albarino]()
Cadru Oda pentru perle spumante Albarino
Acest vin este exotic și unul de un fel care recompensează simțurile. O explozie de măr verde plin de viață, citrice și condimente de copt sărate. Notele florale de iasomie și ghimbir sunt acolo cu un sentiment de profunzime. Vinul evoluează pe măsură ce efervescenții mențin aromele acestui vin într-o evoluție constantă. Elementul de dozare zero al acestui vin îl face să danseze pe gust de la început până la sfârșit. Este viu cu o serie de citrice, minerale și condimente. În avans, este o supraîncărcare aproape senzorială, dar când vă întoarceți pe pământ, citricele, saramura și fructele de piatră se instalează cu un element de fructe exotice care vă lasă să vă așezați și să luați evoluția sa plină de satisfacții. Acesta este un vin de micro-producție care va păstra cu siguranță sensul Într-o stare profundă de intrigă satisfăcătoare.