Sos De Ardei Roșu-Usturoi
Sosul de ardei roșu-usturoi ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, ardei grași și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, roșii prăjite și piper roșu dip, și Ușor Prăjită Piper Roșu Dip.
Instrucțiuni
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Se fierbe 5 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii arată blister.
Așezați ardeii într-o pungă de plastic cu fermoar greu; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Cojiți ardeii; îndepărtați și aruncați semințele.
Tăiați ardeii în sferturi.
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați piper prăjit și usturoi și sotati până când usturoiul este fraged. Se amestecă vinul, sarea și piperul. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul este redus la jumatate (5 minute). Se răcește ușor.
Procesați într-un blender până la neted.