Sos De Ardei-Parmezan
Pansamentul cu piper-parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 96 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper, smântână, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Sos De Parmezan-Piper, Salată Verde Mixtă Cu Sos De Ardei Parmezan, și Salată De Pui Cu Sos De Parmezan Cu Ardei Cremos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți smântână, zară, parmezan, usturoi, oțet, piper și sare într-un blender sau robot de bucătărie și amestecați până se combină bine.
Se transferă într-un recipient cu un capac etanș și se dă la frigider cel puțin o oră pentru cea mai bună aromă. Notă: reglați cantitățile de sare și piper după gust. Dacă se dorește o consistență mai subțire, adăugați mai mult lapte de unt. Pentru a se îngroșa, adăugați părți egale de smântână și parmezan.