Sos De Arahide Vietnamez
Sosul de arahide vietnamez ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 420 calorii, 15g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Dacă aveți la îndemână apă, arahide, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Rulouri de vară în stil vietnamez cu sos de arahide, Rulouri De Salată Vietnameză Cu Sos De Arahide, și Rulouri de salată vietnameză cu sos de arahide.
Instrucțiuni
Așezați alunele într-un robot de bucătărie sau mortar mare și procesați sau lăsați la o pulbere grosieră; pus deoparte. Dacă utilizați tamarind, apăsați-l printr-o sită; rezervați lichidul și aruncați solidele.
Încălziți uleiul într-un wok sau tigaie la foc mare.
Adăugați usturoiul și amestecați până când începe să-și schimbe culoarea, aproximativ 15 secunde.
Aruncați carnea de porc și folosiți spatula pentru a o rupe în bucăți mici.
Odată ce totul și-a schimbat culoarea, adăugați pasta de soia și pasta de tamarind sau roșii și amestecați pentru a se amesteca.
Se amestecă în ceașcă de apă, apoi se amestecă în cele mai multe arahide la sol, rezervând aproximativ 1 lingura pentru garnitura.
Se amestecă zahărul și ardeii iute.
Adăugați până la ceașcă mai multă apă, până când aveți textura dorită: un lichid gros, turnat, dar nu apos.
Serviți în boluri mici de condimente individuale sau într-un castron mediu cu o lingură, astfel încât oaspeții să poată stropi sosul pe mâncare sau pe farfurii.
Se servește cald sau la temperatura camerei, strângând sucul de lămâie opțional și stropind pe alunele măcinate rezervate chiar înainte de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.