Sos De Arahide

Sos De Arahide
Pansamentul de arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 67 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați unt de arahide, sos de soia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Încercați Asiatice Arahide Dressing, Sos Indonezian De Arahide, și Sos De Arahide-Var pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul de arahide și 1/4 cană din sucul de portocale-ananas într-un bol mediu și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați restul de suc și toate ingredientele rămase și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Serviți ca sos, baie sau sos de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista