Sos de afine și citrice
Sosul de afine și citrice este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 11 cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați 1 1/2 lingurițe de coajă de grapefruit roșu rubiniu ras fin, zahăr granulat, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Sos Neted De Afine Citrice, Chronicle Classic: sos de citrice-afine, și Cabernet Prăjit + Sos De Afine Citrice.
Instrucțiuni
Combinați afine, zahăr, suc de portocale și ambele zesturi într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.Se aduce la fierbere, amestecând ocazional, apoi se reduce focul la mediu scăzut și se fierbe până se îngroașă și merisoarele încep să se destrame, aproximativ 20 până la 25 de minute. Puneți lingura într-un vas de servire rezistent la căldură.
Scurgeți segmentele de grapefruit, aruncând orice sucuri acumulate și amestecați în sos de afine. Se răcește la temperatura camerei, se acoperă și se dă la frigider până când este gata de servit.
Se servește rece sau la temperatura camerei.