Sos de afine pentru sorbet

Sos de afine pentru sorbet
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, Sos de afine pentru sorbet ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,06 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 210 de calorii . Această rețetă servește 24. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 15 minute . Un amestec de sorbet de lămâie, zahăr, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Macarons cu sorbet cu afine , sorbet cu afine și lămâie și sorbet cu ghimbir și afine .

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, amestecați amidonul de porumb și apa până se omogenizează. Se amestecă afinele, zahărul și sucul de lămâie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Transferați amestecul într-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se strecoară și se aruncă semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Turnați sosul într-un bol; se acopera si se da la frigider pana se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Pentru a servi, puneți sosul peste linguri de sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Ornați cu afine suplimentare, dacă doriți. Pune la frigider sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Sorbetul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista