Sos De Afine Incredibil De Ușor

Sos De Afine Incredibil De Ușor
Sosul de afine incredibil de ușor necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru 1,58 USD pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 288 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită cireșe, afine, zahăr și vin alb. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, care nu este atât de super. Încearcă Cum se face unt de Cookie incredibil de ușor, Insanely ușor de casă Cookie unt, și Incredibil De Ușor Saltine Cracker Toffee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul, zahărul, scorțișoara și ghimbirul într-o cratiță. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați afine și cireșe. Reveniți la foc mic; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți 45 de minute amestecând ocazional. Se da la frigider pana se raceste inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
CireșeCireșe

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSos
Revista