Sos De Afine Cumberland
Nevoie de un sos fără gluten și vegan? Sosul de afine Cumberland ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 196 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 57 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de coajă de portocală, zahăr, vin de port și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Sos Cumberland, Medalioane de porc cu sos Cumberland, și Cotlete de porc cu sos Cumberland pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți coaja de portocală într-o cratiță mică cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Combinați sucul de portocale, jeleul, vinul, scorțișoara și ienibaharul într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Aruncați scorțișoara.
Adăugați afine și gătiți la foc mediu 5 minute sau până când pielea de afine apare, amestecând ocazional. Se amestecă zahărul; gatiti la foc mediu 3 minute sau pana cand zaharul se dizolva.
Scoateți din căldură și răciți bine.
Transferați într-un recipient de servire și serviți cu curcan.