Sos de afine cu nuci
Sos de afine cu nuci necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 14 porții cu 170 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură foarte accesibilă. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de conserve de caise, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ nuci caramelizate cu rozmarin , salată de rucola și pere cu nuci prăjite și spanac cu fettuccini, caise și nuci .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, la foc mediu, aduceți zahărul și apa la fiert. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă merișoarele. Gatiti pana cand fructele de padure apar, aproximativ 15 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă conservele și sucul de lămâie.
Transferați într-un castron.
Se servește cald, la temperatura camerei sau rece. Se amestecă nucile chiar înainte de servire.