Sos Cumberland
Sosul Cumberland este un fără gluten și vegan sos. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 178 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați muștarul dijon, coaja de la lămâie, jeleu de coacăze și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Medalioane de porc cu sos Cumberland, Cotlete de porc cu sos Cumberland, și Găini Cornish la cuptor cu sos Cumberland.
Instrucțiuni
Umpleți o tigaie mică cu sos cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere la foc mare.
Puneți coaja de portocală și lămâie în apă clocotită și blanch timp de 5 minute. Se strecoară cojile din apă.
Întoarceți acum cratița goală la aragaz și adăugați în port, jeleu de coacăze roșii, suc de portocale, suc de lămâie, muștar și ghimbir. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând pentru a se combina. Reduceți căldura la foc mic, amestecați coaja de lămâie și portocală și gătiți până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi o lingură, aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional.
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș până la o săptămână, încălzindu-se înainte de utilizare.