Sos Cremos De Ceapă
Nevoie de o sos vegetarian? Sosul cremos de ceapă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Un amestec de sare și piper, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Friptură de Hamburger cu sos cremos de ceapă, Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă), și Sos De Ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță medie la foc mediu și amestecați ceapa. Gatiti ceapa pana se inmoaie, apoi dati deoparte. Se amestecă făina în cratiță. Gatiti incet si amestecati uleiul ramas 15 minute, sau pana se rumeneste.
Bateți zeama în amestecul de făină. Amestecați în apă, ajustând cantitatea necesară pentru a obține consistența dorită. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cu ceapa rezervată.