Sos Clasic De Caramel
Sosul clasic de Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă grea, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clasic Cr Ampermalme Caramel, Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, și Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți crema la fiert într-o cratiță de 1 litru la foc mediu.
Gatiti zaharul, apa si mierea intr-o cratita grea de 3 litri la foc mare pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Periați în jurul interiorului tigaiei cu o perie de patiserie umedă în punctul în care siropul de zahăr se întâlnește cu părțile laterale ale tigaiei. Faceți acest lucru de două ori în timpul procesului de gătit pentru a preveni cristalizarea zahărului.
Gatiti amestecul la foc mare, fara a amesteca, pana devine de culoarea chihlimbarului, 6-8 minute. Coborâți focul la mediu și adăugați încet smântâna fierbinte în amestecul de zahăr amestecând continuu. Crema va bule și spumă. Continuați să amestecați pentru a vă asigura că nu există bulgări.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați untul până se topește complet. Apoi amestecați vanilia.
Transferați sosul de caramel într-un castron, acoperiți bine cu folie de plastic, răciți ușor și serviți cald.
Păstrați sosul de caramel într-un recipient acoperit la frigider timp de până la 2 săptămâni. Se încălzește cu atenție într-un cuptor cu microunde sau în partea superioară a unui cazan dublu până când este fluid înainte de utilizare.
Retipărit cu permisiunea de la Caramel de Carole Bloom, 2013 Gibbs Smith