Sos Clasic De Caramel

Sos Clasic De Caramel
Sosul clasic de Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 357 calorii, 1g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, frișcă grea, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Clasic Cr Ampermalme Caramel, Înghețată De Caramel Sundae Cu Sos Sărat De Caramel De Arahide, și Vase cu cremă de Caramel cu sos de Caramel sărat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți crema la fiert într-o cratiță de 1 litru la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gatiti zaharul, apa si mierea intr-o cratita grea de 3 litri la foc mare pana cand amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Periați în jurul interiorului tigaiei cu o perie de patiserie umedă în punctul în care siropul de zahăr se întâlnește cu părțile laterale ale tigaiei. Faceți acest lucru de două ori în timpul procesului de gătit pentru a preveni cristalizarea zahărului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
4
Gatiti amestecul la foc mare, fara a amesteca, pana devine de culoarea chihlimbarului, 6-8 minute. Coborâți focul la mediu și adăugați încet smântâna fierbinte în amestecul de zahăr amestecând continuu. Crema va bule și spumă. Continuați să amestecați pentru a vă asigura că nu există bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
5
Scoateți cratița de pe foc și amestecați untul până se topește complet. Apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Transferați sosul de caramel într-un castron, acoperiți bine cu folie de plastic, răciți ușor și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
1
Păstrați sosul de caramel într-un recipient acoperit la frigider timp de până la 2 săptămâni. Se încălzește cu atenție într-un cuptor cu microunde sau în partea superioară a unui cazan dublu până când este fluid înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
CuptorCuptor
2
Retipărit cu permisiunea de la Caramel de Carole Bloom, 2013 Gibbs Smith
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista